Шатори Колман.

 • Дом
 • НОРДВАИ
 • Скитница
 • Греенелл
 • Камп
 • Кечуа
 • Алекика
 • Канадски Цампер
 • Дисидент
 • Студентски град
 • ТРЕК ПЛАНЕТА
 • Хигх Пеак
 • Камповање
 • Нормалан
 • Нова Преглед
 • Одмор
 • Индијана
 • Путник
 • Оутвелл
 • Колман
 • Предвидети
 • Роцкланд
 • АТЕМИ
 • Талберг
 • Сол
 • КСЛ
 • Вауде
 • Салева
 • Аљаска
 • Скаут
 • Феррино
 • Ескимски
 • МСР
 • Алпика
 • Еаси Цамп
 • Опрема
 • ВоодЛанд
 • Колумбо
 • Меррелл
 • Тотем
 • Бестваи
 • Легура
 • ГреенВоод
 • Ларсен
 • Цампацк Шатор
 • Мрмот
 • Вертицале
 • РедФок
 • Новус
 • Фјорд Нансен
 • Пеак 99
 • БАСК
 • Хана
 • Пингуин
 • Еурека
 • Ванго
 • Све Произвођач


 •  

  Колман.

  Колман Шатор 1001 Колман 1001
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11071,00 ք


  Колман Шатор 1002 Колман 1002
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 14125,00 ք


  Колман Шатор 1004 Колман 1004
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/2
  • Број вестибиле: 1
  • Прозори: нема

  Просечна цена: 13935,00 ք


  Колман Шатор 1008 Колман 1008
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 9110,00 ք


  Колман Шатор 1009 Колман 1009
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2903,00 ք


  Колман Шатор 1011 Колман 1011
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 9265,00 ք


  Колман Шатор 1012 Колман 1012
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: нема
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2830.00 ք


  Колман Шатор 1013 Колман 1013
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2269,00 ք


  Колман Шатор 1014 Колман 1014
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Олуја одуговлачење: да

  Просечна цена: 14635,00 ք


  Колман Шатор 1015 Колман 1015
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 3808.00 ք


  Колман Шатор 1018 Колман 1018
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11757,00 ք


  Колман Шатор 1036 Колман 1036
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Прозори: да

  Просечна цена: 12400,00 ք


  Колман Шатор 1100 Колман 1100
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 7489,00 ք


  Колман Шатор 1504 Колман 1504
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2672,00 ք


  Колман Шатор 1600 Колман 1600
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Прозори: нема

  Просечна цена: 6573,00 ք


  Колман Шатор 1908 Колман 1908
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 7741,00 ք


  Колман Шатор 2906 Колман 2906
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 9534,00 ք


  Колман Шатор 2908 Колман 2908
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 7374,00 ք


  Колман Шатор 3004 Колман 3004
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: нема
  • Број места: 1
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11795,00 ք


  Колман Шатор 3006 Колман 3006
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 1966,00 ք


  Колман Шатор 3017 Колман 3017
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 2
  • Прозори: да

  Просечна цена: 10788.00 ք


  Шатор Цолеман Аравис 2 Колман Аравис 2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 3410,00 ք


  Шатор Цолеман Аравис 3 Колман Аравис 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 5002,00 ք


  Шатор Колман Обала 2 плус Колман Обала 2 плус
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 3/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2792,00 ք


  Шатор Колман Обала 3 плус Колман Обала 3 плус
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 3/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 10907,00 ք


  Шатор Колман Обала 4 Делуке Колман Обала 4 Делуке
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 1/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13781,00 ք


  Шатор Колман Обала Делуке 6 Колман Обала Делуке 6
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 3/3
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 8809,00 ք


  Шатор Колман Обала 8 Делуке Колман Обала 8 Делуке
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 8
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 3/3
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 8641,00 ք


  Шатор Цолеман Цобра 2 Колман Цобра 2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2134,00 ք


  Шатор Цолеман Кобра 3 Колман Кобра 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 8500.00 ք


  Шатор Цолеман Црестлине 2Л Колман Црестлине 2Л
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11924,00 ք


  Шатор Цолеман Црестлине 3 Колман Црестлине 3
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11137.00 ք


  Шатор Колман да Гама 4 Колман да Гама 4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 4184,00 ք


  Шатор Колман да Гама 5 Колман да Гама 5
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 5
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2961,00 ք


  Шатор Колман да Гама 6 Колман да Гама 6
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 9962,00 ք


  Шатор Цолеман Дарвин 2 Колман Дарвин 2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 3376,00 ք


  Шатор Колман Дарвин 2 + Колман Дарвин 2 +
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 10416,00 ք


  Шатор Цолеман Дарвин 3 Колман Дарвин 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11483,00 ք


  Шатор Колман Дарвин 3 + Колман Дарвин 3 +
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 5365,00 ք


  Шатор Колман Дарвин 4 + Колман Дарвин 4 +
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 4601,00 ք


  Шатор Цолеман Еванстон 6 Колман Еванстон 6
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 3566,00 ք


  Шатор Колман Еванстон 6 приказиван Колман Еванстон 6 приказиван
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13144,00 ք


  Шатор Колман Еванстон 8 Елите Колман Еванстон 8 Елите
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 8
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13655,00 ք


  Шатор Колман Еванстон 8 приказиван Колман Еванстон 8 приказиван
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13335,00 ք


  Шатор Цолеман Фремонт 4 Колман Фремонт 4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 10178,00 ք


  Шатор Цолеман Фремонт 6 Колман Фремонт 6
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/3
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 12873,00 ք


  Шатор Цолеман Фремонт 8 Колман Фремонт 8
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 8
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/3
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 3610,00 ք


  Шатор Цолеман Галилеј 4 Колман Галилеј 4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11914.00 ք


  Шатор Цолеман Галилеј 5 Колман Галилеј 5
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 5
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 4666,00 ք


  Шатор Цолеман Хоолиган 2 Колман Хоолиган 2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 1579.00 ք


  Шатор Цолеман Хоолиган 3 Колман Хоолиган 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 14417,00 ք


  Шатор Цолеман Хоолиган 4 Колман Хоолиган 4
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Број вентилационих отвора: 1

  Просечна цена: 10036,00 ք


  Шатор Колман Инстант купола 3 Колман Инстант Доме 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Број вентилационих отвора: 3

  Просечна цена: 1873,00 ք


  Шатор Колман Инстант купола 3 Интегрисани Фли Колман Инстант Купола 3 Интегрисани Фли
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11865,00 ք


  Шатор Колман Инстант купола 5 Колман Инстант Доме 5
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 5
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Број вентилационих отвора: 3

  Просечна цена: 6464,00 ք


  Шатор Цолеман инстант купола 5 Интегрисани Фли Колман Инстант Купола 5 Интегрисани Фли
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 5
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 10964,00 ք


  Шатор Цолеман инстант шатора 4 Колман Инстант Шатор 4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13887,00 ք


  Шатор Цолеман инстант шатора Тоурер 4 Колман Инстант Шатор Тоурер 4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: нема
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нерасположен
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 4578,00 ք


  Шатор Цолеман Инстант Тоурер Колман Инстант Тоурер
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: нема
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 5101,00 ք


  Шатор Цолеман Краз Кс1 Колман Краз Кс1
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 1
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 6491,00 ք


  Шатор Цолеман Лакесиде 4 Колман Лакесиде 4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 3/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11105.00 ք


  Шатор Колман Лакесиде Делуке 6 Колман Лакесиде Делуке 6
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/3
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 6748,00 ք


  Шатор Колман Вага Повежи Кс2 Колман Вага Цоннецт Кс2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11378,00 ք


  Шатор Колман Мекензи Кабина 4 Колман Мекензи Кабина 4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 1508,00 ք


  Шатор Колман Мекензи Кабина 6 Колман Мекензи Кабина 6
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/3
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 8125,00 ք


  Шатор Колман Мекензи Кабина 6 л Колман Мекензи Кабина 6 л
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/3
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 8515,00 ք


  Шатор Колман Мекензи Кабина 6 КСЛ Колман Мекензи Кабина 6 КСЛ
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/3
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 8598,00 ք


  Шатор Цолеман Мекензи Кс4 Колман Мекензи Кс4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 3165,00 ք


  Шатор Цолеман Модул Кс4 Колман Модул Кс4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13498,00 ք


  Колман Монтана 6 Шатор Колман Монтана 6
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 3529,00 ք


  Шатор Колман Монтана 8 Елите Колман Монтана 8 Елите
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 8
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11388,00 ք


  Шатор Цолеман Монвисо 2 Колман Монвисо 2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 8934,00 ք


  Шатор Цолеман Монвисо 3 Колман Монвисо 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2833,00 ք


  Шатор Цолеман Оасис 6 Колман Оасис 6
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: нико
  • Број вентилационих отвора: 2

  Просечна цена: 6727,00 ք


  Шатор Цолеман Пхад Кс3 Колман Пхад Кс3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 9620,00 ք


  Колман Пицтор Кс2 Шатор Колман Пицтор Кс2
  • Намена: екстремно
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: не

  Просечна цена: 14072,00 ք


  Шатор Цолеман Пицтор Кс3 Колман Пицтор Кс3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 2072,00 ք


  Шатор Колман Ридгелине 4 плус Колман Ридгелине 4 плус
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 12940,00 ք


  Шатор Колман Ридгелине 6 плус Колман Ридгелине 6 плус
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/2
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 4184,00 ք


  Шатор Колман Роцк Спрингс 3 Колман Роцк Спрингс 3
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 9462,00 ք


  Шатор Колман Роцк Спрингс 4 Колман Роцк Спрингс 4
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 2
  • Број вентилационих отвора: 2

  Просечна цена: 8568,00 ք


  Шатор Цолеман Сундоме 3 Колман Сундоме 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 6457,00 ք


  Шатор Цолеман Сундоме 4 Колман Сундоме 4
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 4424,00 ք


  Колман Сундоме 6 Шатор Колман Сундоме 6
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 6798,00 ք


  Шатор Колман Сундоме 6 Елите Колман Сундоме 6 Елите
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 1909,00 ք


  Шатор Цолеман Тасман 2 Колман Тасман 2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 11199,00 ք


  Шатор Цолеман Тасман 3 Колман Тасман 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 7207,00 ք


  Шатор Цолеман Тасман 4 Колман Тасман 4
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13682,00 ք


  Шатор Цолеман Татра 2 Колман Татра 2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13818,00 ք


  Шатор Цолеман Татра 3 Колман Татра 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 1785,00 ք


  Шатор Колман Таури Повежи Кс2 Колман Таури Цоннецт Кс2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Прозори: нема

  Просечна цена: 2312,00 ք


  Шатор Цолеман Таури Кс2 Колман Таури Кс2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 12394,00 ք


  Шатор Цолеман Таури Кс3 Колман Таури Кс3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13737,00 ք


  Шатор Цолеман Таури Кс4 Колман Таури Кс4
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 4726,00 ք


  Шатор Цолеман Траилблазер 5 Колман Траилблазер 5
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 5
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 3/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 7740,00 ք


  Шатор Цолеман Водопад 5 Колман Водопад 5
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 5
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: нестандардни
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 13107,00 ք


  Шатор Колман Веатхермастер 10 са свинг вратима Колман Веатхермастер 10 са свинг вратима
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 10
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: нико
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 5618,00 ք


  Шатор Колман Веатхермастер 6 приказиван Елите Колман Веатхермастер 6 приказиван Елите
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 6
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 2/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 10113,00 ք


  Шатор Цолеман Веатхермастер Л Колман Веатхермастер Л
  • Намена: камповање
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број места: 4
  • Структурална Тип: Екстерни
  • Геометрија: флип
  • Број улаза / соба: 5/2
  • Број вестибиле: 2
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 10136,00 ք


  Шатор Цолеман Викенд 2 Колман Викенд 2
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Број седишта: 2
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: Да

  Просечна цена: 1272.00 ք


  Шатор Цолеман Викенд 3 Колман Викенд 3
  • Намена: Треккинг
  • Унутрашњи шатор: да
  • Седишта: 3
  • Врста рама: интерни
  • Геометрија: хемисфера
  • Број улаза / соба: 1/1
  • Број вестибиле: 1
  • Вент прозоре: не

  Просечна цена: 11287,00 ք


   

  Цампинг шатор НОРДВАИ ДАКОТА 4
  НОРДВАИ ДАКОТА 4

  Треккинг шатор Греенелл Шенон, плус 4
  Греенелл Шенон плус 4

  Цампинг шатор Кечуа 2 секунде КСКСЛ ИИ
  Кечуа 2 секунде КСКСЛ ИИ

  Цампинг шатор Алекика Аполон 4
  Алекика Аполон 4

  Треккинг шатор канадски Цампер РИНО 3
  Канадски Цампер РИНО 3

  Цампинг шатор Трамп БЕЛЛ 4
  Трамп БЕЛЛ 4

  Треккинг шатор Маверицк КОМФОР
  Маверик КОМФОР


  © 2014 camping-tent.ru
  Можете само да користите директан и активну везу до извора!
  Датум последњег ажурирања каталога: 2019-09-20